Hej ti! Zaprati nas!
Pratite nas! Veoma smo društveni 😉
Zanimljivosti

Zanimljivosti

Danas sam saznala da moja ćerka ima dečka, mog vršnjaka – ne znam šta da radim sa njom

Advertisement
Advertisement

Zanimljivosti ッ

Published

on

Sjećam se kad sam bio dijete, neke stvari koje su za mene bile normalne, nisu bile za moju majku. Bila sam jako ljuta kad se svemu protivila, a moja majka je samo ponovila:

“Polako, kćeri, kad odrasteš, kad se udaš i kad dobiješ dijete, vidjet ćeš kako je. Tada ćete se sjetiti mene i onoga što vam kažem. A sada, nemojte se ljutiti na mene, jer će vam kasnije biti žao. ”

 

I sada stvarno razumijem riječi moje majke. Sad, kad imam dijete i kad me povrijede njegovi postupci, što mislim da je pogrešno.

Ponekad zaista postoje situacije kada niste pametni što učiniti i mislite da se takve stvari događaju samo nekim drugim ljudima, ljudima koje ni ne poznajete.

 

Čula sam za ovakve stvari i gledala u filmovima, ali neka se to meni dogodi …
Ljudi, ne mogu se smiriti, plačem i tresem se cijeli dan. Moja kćer ima samo 17 godina, a ona koja ga je pronašla za dečka ima 38 godina, koliko i ja!

Danas sam to saznao i onesvijestio se od tog znanja. Ovo je grozno što se događa. Kad mi je prijateljica prvi put rekla, nisam joj vjerovao, čak sam se i pomalo naljutio jer zašto širiti tako strašne stvari o svojoj kćeri.

 

Ali danas mi je pokazala fotografije moje kćeri i tog nitkova kako se prisno grle u parku na klupi. Imao sam nervni slom.

Jedva sam došao k sebi i odmah otišao kući. Srećom, našao sam je u njenoj sobi i odmah joj rekao da znam za njenu vezu.

 

Ne znam kako sam se suzdržao da je ne uhvatim. On to zaslužuje, pogotovo nakon što je drsko odgovorila da se planira udati za njega čim napuni 18 godina.

Rekao sam joj da ga odmah prestane viđati, da prekine njihovu vezu. U suprotnom, odmah ću podići tužbu protiv njega zbog odnosa s maloljetnicom, a on će odgovoriti jer to nije legalno.

 

A ona mi je histerično odgovorila da je on ljubav njenog života i da sam tako nešto učinila, oduzela bi si život. Još nisam ništa rekla mužu, ne znam kako da mu kažem.

Bojim se da će moja kćerka napraviti nešto glupo, vrlo je impulzivna i nepredvidljiva. Bojim se posljedica, ne mogu šutjeti i ne raditi ništa. Šta mi se dogodilo, šta da radim.

Seka Aleksić je još jednom pokazala da je slična čitavom normalnom svetu.

Iako bez pregače, u trenirci i opuštenom izdanju, Seka je danas pekla paprike, baš kao i gotovo sve domaćice prvih dana jeseni
Na stolu je i rakija i nema sumnje da porodica uživa.

 

 

Nastavi da čitaš...

Investitori su srušili tržišnu vrijednost “Tesle” za 50 milijardi dolara …

Investitori su tržišnu vrednost “Tesle” spustili za 50 milijardi dolara, nakon što je direktor kompanije Elon Musk izjavio da će radikalno smanjenje cene autonomnih električnih vozila na 25.000 dolara biti moguće samo za tri godine, piše “RTS”.

Teslina tržišna kapitalizacija pala je za 20 milijardi dolara za samo dva sata, dok su Musk i drugi Teslini rukovoditelji otkrili plan za novu bateriju i njihove proizvodne strategije, prenosi Reuters.

 

Dionice su na kraju berze pale na 5,6 posto, a nakon radnog vremena povećale su gubitak za dodatnih 6,9 posto.

Investitori su očekivali dvije značajne najave na Maskovu često oglašavanom “Danu baterije” – razvoj milione milja, koja će trajati 10 godina ili više, i konkretne podatke o smanjenju troškova koji bi snizili cijenu električnog vozila. benzinski automobil.

Umjesto toga, obećao je da će u narednih nekoliko godina smanjiti troškove proizvodnje baterija za polovinu novom tehnologijom i proizvodnim procesom i isporučiti “pristupačan” električni automobil.

 

“Za tri godine možemo napraviti automobil vrijedan 25.000 dolara koji će u osnovi biti malo bolji od usporedivog benzinskog automobila”, rekao je Musk.

Međutim, priznao je da ‘Tesla’ nema vlastiti ambiciozni novi dizajn vozila i baterija i razrađene proizvodne procese, izvještava britanska agencija.

Nastavi da čitaš...

Mnogi imaju ovaj problem.

Razna istraživanja već dugo pokazuju da kofein u kafi stimuliše mozak, ali ima i nešto u kafi zbog čega provodimo sate u toaletu.

 

Kafa je izvrstan diuretik jer pomaže u izbacivanju vode iz tijela. Takođe se može klasificirati kao vrsta laksativa, jer potiče izbacivanje stolice. Iako su brojna istraživanja pokušala objasniti učinak šalice kave na naša crijeva, znanstvenici planiraju detaljnije riješiti zašto je to tako.

Kafa utječe na epitelno tkivo želuca, pa oslobađa gastrin, hormon koji se stvara unutar želuca, i ubrzava aktivnosti u debelom crijevu.

Budući da je ova bolest najbliža rektumu, istraživači su zaključili da bi povećana aktivnost mogla biti odgovorna za laksativni učinak, piše časopis “Love Science”.

Nastavi da čitaš...

Nakon što su poslanici u Skupštini Kantona Sarajevo hitno usvojili prijedloge izmjena i dopuna zakona o policijskim službenicima i unutrašnjim poslovima Kantona Sarajevo,

a nakon usvajanja dnevnog reda, počeo je i parlamentarni sat na kojem poslanici imaju priliku postavljati pitanja i inicijative.

Zastupnik Aljoša Čampara (SDA) pokrenuo je prioritetnu nabavku opreme za snimanje policajaca, koja će biti na policijskoj uniformi.

 

 

– S obzirom na to da postoji dosta prijava građana o nekorektnom ponašanju određenih policajaca, posebno saobraćajne policije, pribavljanjem ovih kamera, situacija u policiji će se poboljšati.

To će doprinijeti većoj zaštiti policajaca, jer oni neće biti opterećeni mogućim lažnim i neutemeljenim prijavama o koruptivnim radnjama, a građani koji mogu ponuditi mito također će biti procesuirani.

Za korupciju su potrebna dva. Potrebno je svim snagama boriti se protiv korupcije u policiji, a usvajanjem ove inicijative postigao bi se niz pozitivnih efekata i doprinio rješavanju korupcije – rekao je Čampara.

Nastavi da čitaš...

MoŽda vam se svidi...